Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μετά την παραδοχή ήρθε και το αναμενόμενο – Κάκιστη εμφάνιση και ήττα από την Σαουθάμπτον

Η Σαουθάμπτον πέτυχε μεγάλο διπλό επί της Λέστερ με 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «Άγιους» ήταν ο Τσε Άνταμς που πέτυχε και τα δύο γκολ, το δεύτερο με εκπληκτική κίνηση μέσα στην περιοχή.

Με μόλις έναν βαθμό που πήρε από τα παιχνίδια με την Μπρέντφορντ και την Άρσεναλ, και μετά από ένα καλοκαίρι χωρίς σημαντικές νέες μεταγραφές, η Λέστερ θα μπορούσε πραγματικά να κάνει μια νίκη για να ανεβάσει τη διάθεση των φιλάθλων της. Όμως η εβδομάδα κυριαρχείται από συζητήσεις γύρω από τον αστέρι τους αμυντικό Φοφανά, και έχει παραμεληθεί το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό φάνηκε και από την σημερινή κάκιστη εμφάνιση των «Αλεπούδων», όπου κατάφεραν (διότι περί κατορθώματος πρόκειται) να ηττηθούν από την Σαουθάμπτον με 2-1 εντός (!) έδρας.

Αποδοκιμασίες υπήρξαν και από τους φιλάθλους των γηπεδούχων, καθώς η ομάδα περιμένει ακόμα την πρώτη της νίκη στη σεζόν. Σήμερα είχε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, όταν ο Μάντισον άνοιξε το σκορ στο 54ο λεπτό, μετά από μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Όμως, από εκεί που όλοι περίμεναν ακόμα ένα γκολ έτσι ώστε να κλειδώσει η Λέστερ την πρώτη νίκη, έγινε το αντίθετο.

Η Σαουθάμπτον πίεζε περισσότερο και κατάφερε να βρει το γκολ στο 68′ με τον Τσε Άνταμς, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος στο σημερινό παιχνίδι. Μετά το γκολ, οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να είναι ανήμπορη να αντίδραση. Τελικά, στο 84ο λεπτό ο Άνταμς πέτυχε ένα υπέροχο γκολ για το 2-1, ενώ η ανύπαρκτη άμυνα της Λέστερ απλά παρακολουθούσε. Με το σφύριγμα της λήξης, η Σαουθάμπτον πήρε ένα μεγάλο τρίποντο στο «King Power Stadium», με τους γηπεδούχους να αναζητούν ακόμη την πρώτη τους νίκη.

Κακή εμφάνιση από την Λέστερ και γενικά ένα αρνητικό κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Όπως σας έχουμε αναφέρει και σε παλιότερη δημοσίευση, θα πρέπει να γίνουν αλλαγές προκειμένου να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες. Μία τέτοια αλλαγή ακούει στο όνομα Μπρένταν Ρότζερς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ