Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζει τα «ψώνια» από τον Άγιαξ η Γιουνάιτεντ

Αφότου ανέλαβε την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ο Τεν Χάαχ, έχει βάλει στο μάτι του παίκτες που είχε στην προηγούμενη του ομάδα. Επομένως, μετά την απόκτηση του Μαρτίνεζ, ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει είναι ο Άντονι.

Επιμένει «ολλανδικά» ο Τεν Χάαχ και γι’ αυτό το λόγο έχει ζητήσει από την Γιουνάϊτεντ την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άντονι. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει διαπιστώσει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν σημαντική έλλειψη ποιότητας στην επιθετική τους γραμμή μεταξύ άλλων. Ένα ζήτημα που πιστεύει ότι θα καταφέρει να λύσει φέρνοντας τον Άντονι στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ανήκει στον Άγιαξ από τον Ιούλιο του 2020 ερχόμενος από την Σαο Πάολο. Υπό τις οδηγίες του Τεν Χάαχ έκανε τα καλύτερά του παιχνίδια ανεβαίνοντας επίπεδο. Θεωρείται, και όχι άδικα, ένας από τους καλύτερους ανερχόμενους επιθετικούς της Ευρώπης. Λαμβάνοντας, λοιπόν, υπόψιν αυτά όπως και το γεγονός πως τον ξέρει καλά από την συνύπαρξη τους, ο Τεν Χάαχ τον έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας.

Ο χρόνος πιέζει την Γιουνάϊτεντ και το πολύ άσχημο ξεκίνημα της σεζόν δεν βοηθά την κατάσταση. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι εδώ και αρκετό καιρό σε διαπραγματεύσεις με τον Άγιαξ για τον παίκτη. Παρά την αρχική άρνηση του «Αίαντα» στην πρόταση 60 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε η Γιουνάϊτεντ, η ομάδα του Τεν Χάαχ είναι έτοιμη να επανέλθει.

Όπως αναφέρουν οι Times, η Γιουνάϊτεντ σκοπεύει να αυξήσει την προσφορά της ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του Άγιαξ. Συγκεκριμένα, ο «Αίαντας» ζητά 100 εκατομμύρια ευρώ για να πει το «ναι» στην μεταγραφή. Από την πλευρά του ο Άντονι επιθυμεί διακαώς την επανένωση του με τον πρώην προπονητή του. Συνεπώς, πιέζει και εκείνος με τον τρόπο του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ