Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εθνική Ελλάδας: Εκτός Παπαπέτρου & Παπαγιάννης, μέσα ο Αντετοκούνμπο για το ματς με την Σερβία

Ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι εκτός αποστολής για τον αγώνα εναντίον της Σερβίας (25.08.2022, Βελιγράδι,Νοvasports) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου μπάσκετ 2023 στην Ασία καθώς δεν ξεπέρασαν πλήρων τον τραυματισμό τους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά αφού ξεπέρασε τον μυϊκό σπασμό στην μέση.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δηλώθηκε στην λίστα εναντίον της Σερβίας για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ του 2023 στην Ασία στο Βελιγράδι. Απο την άλλη όμως οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιώργος Παπαγιάννης κρίθηκαν ανέτοιμοι λόγω μυϊκών προβλημάτων  τους και δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη αποστολή.

Να θυμίσουμε πως το τρέχον τετραήμερο γίνονται τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου που θα γίνει του χρόνου τέτοια εποχή σε Ιαπωνία ,Ινδονησία και Φιλιππίνες. Η Ελλάδα για να περάσει χρειάζεται δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με Σερβία και Βέλγιο (ΟΑΚΑ,28.08,ΕΡΤ2, 20:00) ενώ η Σερβία εάν χάσει σήμερα θα είναι με την πλάτη στον τοίχο και θα πρέπει να κερδίσει όλους τους αγώνες μετά.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης και Μιχάλης Λούντζης.

Η αποστολή των Σέρβων: Νταβίντοβατς, Μαρίνκοβιτς, Κάλινιτς, Λούτσιτς, Ντόμπριτς, Ρίστιτς, Γιόκιτς, Γιάκοντιτς-Κούριτζα, Μίσιτς, Γκούντουριτς, Γιάραμαζ και Μιλουτίνοβ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ