Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στην Σπόρτινγκ ο Αλεξανδρόπουλος!

Μόνο τα τυπικά απομένουν πλέον για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έλληνα διεθνή στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με την πορτογαλική Abola.

Η φήμη που ήθελε, εδώ και πολλές ημέρες, τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να ετοιμάζει βαλίτσες για Λισαβόνα, τις τελευταίες ώρες μοιάζει βεβαιότητα καθώς σύμφωνα με τα Πορτογαλικά δημοσιεύματα, Σπόρτινγκ και Παναθηναϊκός έκλεισαν το deal. Οι δύο πλευρές μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία θα αποφέρει στο τριφύλλι 4.5 εκατομμύρια ευρώ ως αντίτιμο για την απόκτηση του 20χρονου χάφ, ενώ οι απολαβές του παίκτη θα αγγίζουν το διπλάσιο ποσό, σε σχέση με τις τρέχουσες αποδοχές του.

Καθοριστικό ρόλο, στην επίτευξη του deal ανάμεσα στις δύο ομάδες, έπαιξε το ποσοστό του Παναθηναϊκού επί της πιθανής μεταπώλησης του παίκτη. Οι “πράσινοι” είχαν δηλώσει εξ αρχής ότι για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, το ποσοστό τους σε περίπτωση μεταπώλησης του νεαρού χαφ, θα πρέπει να ξεπερνά το 25%, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως το τελικό ποσοστό που συμφωνήθηκε, φτάνει το 30%.

Ο παίκτης, όπως όλα δείχνουν, θα μεταβεί εντός της ημέρας (26/08) στην Πορτογαλία για να περάσει απο εργομετρικά τέστ, ώστε να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ