Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπρένταν Ρότζερς για τις αποδοκιμασίες εις βάρος του: «Η ευθύνη είναι δική μου»

Οι οπαδοί έχουν «κάθε δικαίωμα» να εκφράσουν την απογοήτευσή τους, είπε ο προπονητής της Λέστερ καθώς όπως είπε «αναλαμβάνει» την ευθύνη για το καλό ξεκίνημα του συλλόγου.

Η Λέστερ αντιμετωπίζει την Τσέλσι και βρίσκεται στη 19η θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, με μόλις έναν βαθμό σε τρεις αγώνες. Ως αποτέλεσμα, οι οπαδοί γίνονται ανήσυχοι και αυτό το άγχος έβρασε στο Στόκπορτ.

Όταν ο διαιτητής έδωσε το τελευταίο σφύριγμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ακούστηκαν δυνατές αποδοκιμασίες από τους 1.100 ταξιδιώτες οπαδούς στο “Edgeley Park”. Όταν οι οπαδοί του Στόκπορτ άρχισαν να τραγουδούν το «You’re Getting Sacked in the morning» (Απολύεσαι το πρωί) προς την κατεύθυνση του Μπρένταν Ρότζερς, μερικοί οπαδοί των “Αλεπούδων” ξεκίνησαν να τραγουδούν και αυτοί με τους φιλάθλους της Στόκπορτ.

Όμως, ο προπονητής της Λέστερ δεν ενοχλήθηκε καθόλου από τους φιλάθλους που φώναζαν. Συγκεκριμένα σε ένα κομμάτι των δηλώσεων του ανέφερε πως:

«Καταλαβαίνω ότι είναι μια πραγματικά απογοητευτική στιγμή. Καταλαβαίνω τη θέση στην οποία βρισκόμαστε, οπότε μπορώ μόνο να φανταστώ για τους οπαδούς ότι ο σύλλογος αισθάνεται σαν μια μπάλα απογοήτευσης αυτή τη στιγμή. Αν υπάρχει κάποιος να το αντιμετωπίσει, αυτός είναι συνήθως ο μάνατζερ. Το σέβομαι αυτό. Είμαι υπεύθυνος για τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις και αν δεν είναι σωστά, η ευθύνη είναι δική μου.

Αν αυτό οδηγεί τους υποστηρικτές να το πουν αυτό, είναι λυπηρό, αλλά έτσι νιώθουν και έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράσουν πώς αισθάνονται».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ