Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Επιστροφή Φορτούνη με το 7 στην πλάτη!

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, μετά από έναν κύκλο συζητήσεων με την διοίκηση του Ολυμπιακού, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, αφήνοντας πίσω του τα γεγονότα των τελευταίων μηνών.

Με “ανανεωμένο αέρα”, Βαγγέλης Μαρινάκης και  Κώστας Φορτούνης συμφώνησαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους ως το καλοκαίρι το 2024. Ο Έλληνας άσσος έδειξε το πόσο πολύ θέλει να μείνει στο λιμάνι και να στηρίξει την ομάδα του, δεχόμενος να σπάσει το ήδη υπάρχον συμβόλαιο του στα 2. Για τις επόμενες 2 σεζόν ο παίκτης  συμφώνησε να λάβει τα χρήματα που αντιστοιχούσαν μέχρις στιγμής σε έναν χρόνο συμβολαίου (1,7 εκατομμύρια ευρώ), αφήνοντας πίσω του πιο συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις απο Κύπρο και Σαουδική Αραβία.

Στην προπόνηση του Σαββάτου για τον αγώνα του πρωταθλήματος, παρόν θα είναι και ο Κώστας Φορτούνης, όχι όμως όπως τον είχαμε συνηθίσει στα τελευταία παιχνίδια της περασμένης σεζόν. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στις προπονήσεις με τον ιστορικό αριθμό 7 στην φανέλα του αντί του 53 που φορούσε πέρυσι.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ