Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λέστερ: Να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ

Η Τσέλσι μετά την βαριά ήττα από την Λίντς εκτός έδρας, έχει ως στόχο να αλλάξει τα δεδομένα, με σημερινή αντίπαλο την Λέστερ, μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ (17:00, Novasports 2).

Οι “Μπλε” έχουν συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς στους τελευταίους εννιά αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, με την τελευταία τους έξοδο να βλέπει την ομάδα του Τόμας Τούχελ να έχει μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους από τότε που ανέλαβε ο Γερμανός προπονητής. Η Καλίδου Κουλιμπαλί δέχθηκε κόκκινη κάρτα και η Τσέλσι γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Λιντς, αφήνοντας τους “Μπλε” στη 12η θέση με αρνητική διαφορά τερμάτων.

Από την άλλη πλευρά, η Λέστερ την προηγούμενη αγωνιστική παραδόθηκε στην έδρα της από την Σαουθάμπτον, καθώς ηττήθηκε με σκορ 2-1, σε ματς που είχε προηγηθεί. Ως εκ τούτου, και οι δύο πιστεύεται ότι έχουν πλήρη φιλοδοξία να κερδίσουν τον σημερινό αγώνα. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση η Τσέλσι ως γηπεδούχος έχει το πάνω χέρι.

Εκτός από παίκτες ανώτερης ποιότητας, η Τσέλσι μπορεί επίσης να επωφεληθεί από την αντοχή της Λέστερ που φαίνεται πως δεν υπάρχει, με πρόσφατο παράδειγμα τον αγώνα των “Αλεπούδων” εναντίον της Στόκπορτ στα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

Ως προς την ενδεκάδα, η Τσέλσι προβλέπεται να παρουσιαστεί με διάταξη 3-4-2-1, ενώ η Λέστερ προβλέπεται να έχει σχήμα 3-4-3.

Πιθανές ενδεκάδες του αγώνα:

Τσέλσι (3-4-2-1): Μεντί, Κουκουρέγια, Τιάγκο Σίλβα, Αθπιλικουέτα, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ, Ρις Τζέιμς, Μάουντ, Χάβερντζ, Στέρλινγκ.

Λέστερ (3-4-3): Γουόρντ – Ίβερσεν, Αμαρτέι, Έβανς, Τζέιμς Τζάστιν, Καστάνιε, Ντιούσμπερι-Χολ, Γουίλφρεντ Ντίντι, Λουκ Τόμας, Αγιόθε Πέρεθ, Μπάρνς, Βάρντι.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ