Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στο ”μηδέν” έμειναν Ιωνικός και Λεβαδειακός

Ισόπαλη χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε Ιωνικό και Λεβαδειακό στην Νεάπολη, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Ο Ιωνικός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και ήταν η ομάδα που δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 11′ έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Άοσμαν με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Μάρκοβιτς.
Τρία λεπτά αργότερα και στο 14′ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό κόντρα στην ροή του αγώνα με τον Κωνσταντινίδη να αστοχεί σε τετ-α-τετ. Τα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ολοκληρώθηκαν με τους γηπεδούχους να έχουν κάποιες τελικές με σουτ εκτός περιοχής, τα οποία “έβγαλε” όλα ο Μάρκοβιτς.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να έχει την κατοχή της μπάλας όμως να μην μπορεί να βρει χώρους να πετύχει κάποιο τέρμα με εξαίρεση μόνο την τελευταία φάση του αγώνα στο 90′ όπου οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να “κλέψουν” το ματς, με τον Τσιριγώτη εν τέλει να αστοχεί σε τετ-α-τετ.

 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός)
Χουτεσιώτης, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες, Μύγας, Βαλεριάνος, Άοσμαν, Μασάς (67’ Μίλο), Μεντόσα (67’ Λοβέρα), Μάντζης, Ν. Ιωαννίδης (67’ Ελευθεριάδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης)
Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βινίσιους (85’ Λιάγκας), Τζημόπουλος (64’ Μπαχανάκ), Βήχος, Μεχία, Συμελίδης (75’ Χαμόντ), Μπελμόντ, Βρακάς (84’ Τσιριγώτης), Μουτίνιο (46’ Λούα Λούα), Δούμτσιος.

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ