Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποχαιρετά τη Δόξα Ασσήρου μετά από δύο χρόνια ο Κώστας Δασκουλίδης! (pics)

Σε προηγούμενο άρθρο της Δόξας Ασσήρου είχαμε αναφερθεί τόσο στο κομμάτι των ανανεώσεων συνεργασίας με κάποιους ποδοσφαιριστές, όσο και σε αυτό των αποδεσμεύσεων. Μέσα σε αυτό των αποδεσμεύσεων βρίσκεται και ο Κώστας Δασκουλίδης, ο οποίος αποχωρεί από το σύλλογο γεμάτος όμορφα συναισθήματα.


 

Ο 29χρονος Κώστας Δασκουλίδης μετά από 2 χρόνια παρουσίας του στη Δόξα Ασσήρου αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο με το καλύτερο δυνατό τρόπο, κατακτώντας το πρωτάθλημα (αήττητοι) και την άνοδο στην Ά1 κατηγορία την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε. Παρέμεινε πιστός για δύο χρόνια έχοντας πολύ καλή παρουσία, βοηθώντας και την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Στο τετ-α-τετ που είχε με τον «Αθλητικό Κόσμο» μας εξομολογήθηκε πώς πέρασε αυτά τα δύο χρόνια στην Άσσηρο, λέγοντάς μας τα εξής:

«Μετά από τις κινήσεις της διοίκησης ήρθα στην οικογένεια της Ασσήρου τον Αύγουστο του 2020 έχοντας μπροστά μας ένα πρωτάθλημα που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω Covid.
Λόγω του στόχου που είχε θέσει εξ αρχής η ομάδα, το καλό κλίμα και την ποιότητα των συμπαικτών μου, καθώς και την οργάνωση της διοίκησης και του προπονητή αποφάσισα φυσικά να μείνω στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Αυτή η χρονιά ήταν μια πλήρης επιτυχία για όλους μας, καθώς πετύχαμε την άνοδο της ομάδας και το αήττητο του πρωταθλήματος. Ήταν μια χρονιά που πέρασε ευχάριστα με καλό και φιλικό κλίμα».

Κλέινοντας, θέλησε να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους για τα δύο αυτά όμορφα χρόνια που πέρασε στην Άσσηρο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη στήριξη και την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε ακόμα και σε φιλικό επίπεδο. Ένα μεγάλο μπράβο στο «δάσκαλο» αυτής της παρέας τον προπονητή κ. Γιάννη Παγώνη που με τις γνώσεις και τη συνεχή πίεσή του, μας έκανε καλύτερους στον αγωνιστικό χώρο. Όσον αφορά τα φιλαράκια-συμπαίκτες μου, ήταν μεγάλη μου χαρά που τους γνώρισα τον καθένα ξεχωριστά βγάζοντας μια χρονιά με ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και μια τελεια εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο.
Παρά την αποχώρησή μου από την ομάδα, οι σχέσεις και η επαφή μας δεν θα σταματήσουν εδώ».

 

Τέλος, να πούμε πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Κώστα Δασκουλίδη θα είναι ο ΑΣ Νεάπολης, με τον οποίο ήρθε σε πλήρη συμφωνία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ