Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ισόπαλοι Προσοτσάνη και Δόξα Δράμας σε φιλική αναμέτρηση στο «Γεώργιος Μακρής» (pics)

Μπλόκο..
..στο φετινό νικηφόρο φιλικό σερί των τριών νικών της Δόξας έβαλε η Προσοτσάνη, η οποία με το υπέροχο γκολ του Ρούσσου στο τελευταίο 10λεπτο ισοφάρισε αυτό από το ημίωρο του Φραγκούλη (σ.σ. τελικό σκορ 1:1 όπως και πριν 11 χρόνια ακριβώς στο ίδιο γήπεδο) με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο.


Οι φιλοξενούμενοι υπό το βλέμμα 250 φιλάθλων στην εξέδρα του «Γεώργιος Μακρής» και με τη συνήθη αρχική 11άδα που χρησιμοποιεί από το 1ο κιόλας φιλικό ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης, πήραν μέτρα στο γήπεδο και πίεσαν για ένα γρήγορο γκολ, αλλά σε 1-2 περιπτώσεις ο Καγγελίδης στο άκρως πετυχημένο ανεπίσημο ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια της Προσοτσάνης κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Οι «μαυραετοί» εμφανίστηκαν κατά τα 7/11 αλλαγμένοι στο β’ ημίχρονο, ενώ κι ο Φώτης Χατζηκυριάκου προχώρησε σε τρεις αλλαγές προσώπων, κρατώντας το 4-3-3, όπου σταδιακά η ομάδα του άρχισε να βρίσκει πιο πολλούς χώρους στην κόντρα και με τους ταχύτατους επιθετικούς πάτησε με αξιώσεις στα καρέ της Δόξας.

Το τελικό 1:1 βάσει της εικόνας που παρουσίασαν οι δύο ομάδες κρίνεται δίκαιο, με τους προπονητές να βγάζουν και να κρατούν για τους ίδιους τα συμπεράσματα από την ετοιμότητα των παικτών τους!

 

Επιμέλεια φωτογραφιών : Γεωργιάδου Χριστίνα

 

Τα στοιχεία του αγώνα 

5ος ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 ~ 6μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γεώργιος Μακρής»


Διαιτητής: Σιουμπάρας Νίκος
Α’ Βοηθός: Κοτανίδου Δήμητρα
Β’ Βοηθός: Μπόιτσιος Παύλος

 

Τα γκολ:

32’ 0:1. Από μέση απόσταση κι ελαφρώς δεξιά από τον κεντρικό άξονα το φάουλ του Κόντου βρίσκει στην περιοχή το Μκρτσιάν, που πιάνει την κεφαλιά, δύσκολη επέμβαση χαμηλά στη γωνία του Καγγελίδη, στο ριμπάουντ ο Φραγκούλης με προβολή χρίζεται σκόρερ.

83’ 1:1. Η μπάλα γύρισε εκτός περιοχής της Δόξας με τον Τσαγκαλίδη να σεντράρει από δεξιά πίσω από το σημείο του πέναλτι ο Ρούσσος χωρίς ν’ αφήσει την μπάλα να σκάσει στο χόρτο, με εναέριο πλασέ τη στέλνει στο απέναντι δίχτυ του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Μπεζυρτζή.

* Η Προσοτσάνη κέρδισε 1 κόρνερ και η Δόξα 8, ενώ ο Φώτης Χατζηκυριάκου χρησιμοποίησε 21 παίκτες κι ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης 20

 

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ(Φώτης Χατζηκυριάκου): Καγγελίδης, Άρ. Τσακμακίδης (57’ Χατζήογλου), Καλαϊτζής (65’ Τσαγκαλίδης), Παπαμιχαήλ (84’ Μανλής), Αστερίου (84’ Καλαϊτζίδης), Λίπο (84’ Παναγιωτίδης), Περσιανλής (46’ Καρακάσης), Παυλίδης (65’ Ρούσσος / 85’ Τόπι), Πετρίδης (46’ Ματζιάρης), Κωνσταντινίδης (46’ Παγώνης), Τόπι (65’ Κ. Τσακμακίδης)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Καράδαης (70’ Μπεζυρτζής), Φραγκούλης (46’ Οικονομίδης), Παπαϊωάννου (57’ Σουβλέρης), Τζελίδης (46’ Ρούτσης), Καζαντζίδης (46’ Χατζηκυριάκου), Costa Viana (46’ Χατζηδημητρίου), Μκρτσιάν (46’ Ιορδανίδης), Μπλιός, Κόντος (46’ Γεωργιάδης), Παπαδόπουλος (46’ Στάικος), Περσίδης

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ