Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτσέσκου: «Δεν κοιτάω διαβατήρια και ημερομηνίες γέννησης»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε ότι είναι σημαντικό ότι η ομάδα δεν σταμάτησε να παλεύει μέχρι και το τελευταίο λεπτό ενώ τόνισε ότι η επιστροφή των παικτών σε συνδυασμό με τα παιχνίδια θα βελτιώσει την ευστοχία της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Αναφορικά με το αν ο τρόπος που επήλθε η νίκη, φανερώνει τη νοοτροπία που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα του: «Αυτό είναι ένα κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήταν για 3-0, από εκεί και πέρα δεν μου αρέσουν οι νίκες με τέτοιο στυλ, θα προτιμούσα τη νίκη με 1-0. Το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες και έπειτα να βάζουμε γκολ και να μη δεχόμαστε. Χτίζοντας την αυτοπεποίθηση μας, θα επιστρέψουν και οι σκόρερ μας και θα μπορούμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Το ίδιο ίσχυε και στο προηγούμενο παιχνίδι, που θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη με περισσότερα τέρματα».

Για το “πάντρεμα” παλιών και νέων ποδοσφαιριστών που υπάρχει σε μεγάλο βαθμό τη φετινή σεζόν: «Δεν κοιτάω καθόλου τα διαβατήρια για να δω τις ημερομηνίες γέννησης. Δουλειά μου είναι να κοιτάζω το ρόστερ και κάνω τις κατάλληλες επιλογές για το εκάστοτε παιχνίδι. Από τους πιο έμπειρους αυτό που περιμένω είναι να δίνουν το παράδειγμα μέσα και έξω από το γήπεδο, για να παίρνουμε νίκες όπως και σήμερα».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ