Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έκλεισε το deal ΠΑΟΚ-Τουλούζ για τον Χάρη Τσιγγάρα

Ο ΠΑΟΚ θα καρπωθεί περί τις 300.000 ευρώ για τον δανεισμό του Τσιγγάρα, ενώ για το προσεχές καλοκαίρι υπάρχει ρήτρα κοντά στα 2.500.000 ευρώ.

Ο Χάρης Τσιγγάρας ετοιμάζεται να βγάλει την «ασπρόμαυρη» φανέλα, που φορούσε από δέκα χρονών μικρό παιδάκι όταν εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και να φορέσει τη βιολετί εμφάνιση της Τουλούζ.

Ο 22χρονος Χαλκιδικιώτης μέσος, ένα από τα πολλά παιδιά των χρυσών «ασπρόμαυρων» ακαδημιών που έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια, περίμενε πως και πως να τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις. Εξάλλου στην περίπτωσή του τα περιθώρια είναι στενά, καθώς οι μεταγραφές στη Γαλλία ολοκληρώνονται σε 48 ώρες και όχι στις 15 Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη πρόταση της Τουλούζ, που υπάρχει πάνω στο τραπέζι, κάνει λόγο για δανεισμό του Έλληνα χαφ και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς, ύψους 2.500.000 ευρώ, για το ερχόμενο καλοκαίρι. Στο νέο κύκλο των συζητήσεων οι «ασπρόμαυροι» επιχείρησαν να ανεβάσουν το ποσό μέσα από διάφορα μπόνους, ενώ υπάρχει συμφωνία και για ένα ποσοστό 25% που θα διατηρήσει ο ΠΑΟΚ για τα δικαιώματα του Τσιγγάρα.

Έχοντας πριν από λίγες ημέρες κλείσει τα 22 του χρόνια, ο Έλληνας μέσος, είχε κομβικό ρόλο στην περσινή σεζόν, όταν ενεργοποιήθηκε μαζί με τον Λευτέρη Λύρατζη από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τώρα, πάντως, ο Ρουμάνος τεχνικός όταν πληροφορήθηκε την πρόταση της Τουλούζ, μίλησε με τον ποδοσφαιριστή και μετέφερε προς τη διοίκηση τη θετική του άποψη ως προς την παραχώρηση του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ