Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022

ΑΕΛ: Ώρα για “βυσσινί” μεταγραφές!

Τέλος δόθηκε και επίσημα στους οικονομικούς περιορισμούς που είχαν επιβληθεί στην ομάδα της ΑΕΛ. 

Η “βυσσινί θύελλα” λίγο πριν τον φιλικό αγώνα κόντρα στην Α.Ε. Κηφισιάς, προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με την άρση του αποκλεισμού της από την μεταγραφική διαδικασία, λόγω ανεξόφλητων χρεών προς τους παίκτες. Οι Θεσσαλοί υπό νέα διοίκηση και με τον Αχιλλέα Νταβέλη πλέον στο τιμόνι τους, έχοντας εξυγιάνει το παλιό “κλίμα”, στοχεύουν σε μια νέα αρχή με βασικό τους στόχο την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

 «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ολοκληρώθηκε επιτέλους και τυπικά η διαδικασία μεταξύ FIFA, UEFA και ΕΠΟ για την οριστική άρσης του ban, δηλαδή της απαγόρευσης μεταγραφών που είχε επιβληθεί στην ομάδα μας από τον περασμένο Ιανουάριο, λόγω οφειλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε ποδοσφαιριστές, οι οποίες και διευθετήθηκαν από τη νέα διοίκηση.

Ως εκ τούτου, από την ΠΑΕ ΑΕΛ ξεκίνησε ήδη η υπογραφή και κατάθεση συμβολαίων στην ΕΠΟ για την ολοκλήρωση των μεταγραφών της, οι οποίες θα ανακοινωθούν συνολικά, μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου, οπότε θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της.

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε ότι με βάση την απόφαση μη αδειοδότησης που υφίσταται από την περασμένη άνοιξη και μπορεί να αρθεί με την σειρά της μόνο στο νέο κύκλο αδειοδοτήσεων της ερχόμενης άνοιξης του 2023, η ΠΑΕ ΑΕΛ μπορεί επί του παρόντος να πραγματοποιήσει μεταγραφές με συγκεκριμένους ηλικιακούς περιορισμούς».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ