Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική της Super League 1 και θέλει μόνο την νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, πριν την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια!

ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται για την 3η αγωνιστική της Super League 1 (04/09, 21:30 CosmoteSport1) και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Η Ένωση ξεκίνησε δυνατά το πρωτάθλημα επικρατώντας 0-3 επί της Λαμίας, αλλά ο Βόλος την προσγείωσε στην Ριζούπολη (0-1) και τώρα καλείται να βγάλει αντίδραση δείχνοντας το πραγματικό της πρόσωπο. Αν δεν το καταφέρει όμως και απόψε χάνει αρκετά την επαφή με την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που θα φέρει ακόμη περισσότερη πίεση στην ομάδα του Αλμέιδα.

Το αποψινό ματς αξίζει να σημειώσουμε πως θα είναι το τελευταίο που θα δώσει η ΑΕΚ μακριά από το σπίτι της, αφού το επόμενο εντός έδρας κόντρα στον Ιωνικό αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην “Αγιά Σοφιά – OPAP Arena”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αργεντινός προπονητής είναι η απουσία του Φράνσον λόγω τραυματισμού, ενώ κανονικά βρίσκεται στην αποστολή το νέο απόκτημα της Ένωσης, Νίκλας Ελίασον.

Η “κιτρινόμαυρη” αποστολή:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από Ολυμπιακό (2-0) και την ισοπαλία με την Λαμία στους Ζωσιμάδες (1-1).

Η ομάδα του Θανάση Στάικου ταξίδεψε στην Αθήνα με σημαντικά προβλήματα. Αρχικά ο Έλληνας προπονητής δεν υπολογίζει τον βασικό του τερματοφύλακα, Ζερόμ Πριόρ, τον Αλέξανδρο Λώλη και για ακόμη μια φορά τον άτυχο Πέδρο Κόντε που υπέστη ξανά ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο.

Παρά τα προβλήματα όμως, οι Γιαννιώτες ήρθαν στην Αθήνα με σκοπό να πάρουν αποτέλεσμα και σίγουρα δεν θα είναι μια εύκολη αναμέτρηση για τους “κιτρινόμαυρους”.

Οι εκλεκτοί του Θανάση Στάικου:

Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Ποζνάνσκι, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Πήλιος, Κιάκος, Τζίμας, Τσάβος, Ριένστρα, Λιάσος, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Σταματελόπουλος, Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ