Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άρης – ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για γερά νεύρα!

Άρης – ΠΑΟΚ. Μία ολόκληρη πόλη ζει στο παλμό του ντέρμπι, ζει το παιχνίδι κάθε του λεπτό. Το πάθος ανεβαίνει σε μεγάλα επίπεδα καθώς οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται την ψυχολογική υποστήριξη για να πάρουν το τρίποντο. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί στη Θεσσαλονίκη και απόψε καθώς οι δύο σύλλογοι τίθενται αντιμέτωποι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League (21:30, Novasports Prime).

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 3-1 στο Αγρίνιο, που έφερε και τον τερματισμό της συνεργασίας τους, με τον Χερμάν Μπούργος. Έτσι τους «κίτρινους» θα οδηγήσει στο ντέρμπι ο Απόστολος Τερζής που έχει αναλάβει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού για την αποψινή αναμέτρηση. Στα αγωνιστικά, κανονικά υπολογίζεται ο Πάλμα, ενώ αντιθέτως εκτός θα είναι ο Οντουμπάτζο.

 

Από την άλλη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει το απόλυτο στις δυο πρώτες αγωνιστικές και θέλει να διατηρήσει το νικηφόρο σερί του, προκειμένου να μείνει μαζί με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για την αποψινή αναμέτρηση τους Νέσμπεργκ, Κάργα, Κουαλιάτα, Κούτσια και Ρικάρντο.

Σε συνολικά 61 αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ο Άρης μετράει 22 νίκες και ο ΠΑΟΚ 15. Επίσης, 24 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Οι «κίτρινοι» έχουν 68 γκολ υπέρ, ενώ οι «ασπρόμαυροι» 52.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ