Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπράιτον – Λέστερ: Να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι σε μία δύσκολη αποστολή

Η Λέστερ, η ομαδική ομάδα της Premier League με έναν βαθμό σε 5 αγώνες, αντιμετωπίζει την Μπράιτον που έχει κάνει μία εξαιρετική αρχή εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική του Αγγλικού πρωταθλήματος (16:00, Novasports Premier).

Οι «Αλεπούδες» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, με τους γηπεδούχους να μην εμφανίζονται για ακόμα μία φορά στο γήπεδο. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς διακατέχεται από ηττοπάθεια και ο αγώνας με τους «γλάρους», για πολλούς είναι ένας αγώνας που μπορεί να κρίνει πολλά ενόψει συνέχειας. Ακόμη, οι φίλαθλοι της Λέστερ, έχουν εκφράσει ανοιχτά τα παράπονα του για τον τεχνικό της ομάδας, με πολλές “φωνές” να τον θέτουν και εκτός ομάδας.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τις «Αλεπούδες», καθώς η Μπράιτον έχει κάνει μία εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής, με τους «γλάρους» να βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς και να μετράνε 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Μην ξεχνάμε ότι είναι η ομάδα που κατάφερε στην πρεμιέρα της Premier League να κάνει την έκπληξη και να φύγει με το «διπλό» από το Old Trafford.

Όπως διαπιστώνουμε εύκολα, η Λέστερ έχει μία δύσκολη αποστολή, με μία ομάδα που την περνάει ήδη με 9 (!) βαθμούς. Μία ενδεχόμενη ήττα, ίσως να φέρει εξέλιξης στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ μία νίκη μπορεί να ανεβάσει ψυχολογικά τον σύλλογο.

Πιθανή ενδεκάδα Λέστερ (4-4-1-1):

Γουόρντ, Τζάστιν, Έβανς, Αμαρτέϊ, Καστάνιε, Σουμαρέ, Πρατ, Τίλεμανς, Ντιούσμπερι-Χολ, Μπάρνς, Βάρντι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ