Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αποχωρεί από την Παρί ο Ικάρντι

Μέρες αλλά ίσως και ώρες μετράει ακόμα στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Μάουρο Ικάρντι. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ δεν υπολογίζει τον Αργεντινό επιθετικό και τον έχει τοποθετήσει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες. Την συγκεκριμένη συνθήκη κοιτάζει να εκμεταλλευθεί η Γαλατάσαραϊ.

Δεν έχει τελειωμό ο «κατήφορος» για τον Μάουρο Ικάρντι. Ο άλλοτε αρχηγός της Ίντερ δεν είναι στα πλάνα του Κριστόφ Γκαλτιέ για την φετινή σεζόν. Επομένως, η Παρί ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από την παρουσία του και το βαρύ του συμβόλαιο. Το κλίμα στο Παρίσι δεν το σηκώνει. Κάτι που είναι εμφανές και από τον μηδενικό του χρόνο συμμετοχής στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Ωστόσο, οι αγορές που έχουν παραμείνει ανοιχτές δεν είναι πολλές και δεν είναι και ιδιαίτερα ελκυστικές για τους ποδοσφαιριστές του υψηλότερου επιπέδου. Μπορεί ο Ικάρντι να είναι τέτοιος αλλά συγχρόνως αποτελεί και μια ιδιάζουσα περίπτωση παίκτη. Αφενός οι αγωνιστικές και αφετέρου οι εξωαγωνιστικές του επιλογές έχουν φέρει την καριέρα του σε αυτό το σημείο. Μόνο και μόνο το γεγονός, πως η Παρί δεν τον υπολογίζει εδώ και καιρό αλλά καμία ομάδα υψηλού επιπέδου δεν έδειξε ενδιαφέρον, λέει πολλά.

Παρ’ όλα αυτά, μοιάζει να υπάρχει εντέλει φως στο τούνελ για τον Αργεντινό επιθετικό. Για την ακρίβεια, η Γαλατάσαραϊ είναι διατεθειμένη να κάνει την υπέρβαση αποκτώντας τον ως δανεικό. Στην συμφωνία θα μπει και οψιόν αγοράς για το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Το παράθυρο για μεταγραφές στην γειτονική χώρα παραμένει ακόμα ανοιχτό.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ με σημερινά τους ρεπορτάζ. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Ικάρντι θα φτάσει εντός της ημέρας στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την «Τσιμ Μπομ».

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, τα ρεπορτάζ στην Τουρκία κάνουν λόγο για μετακίνηση με μορφή δανεισμού. Ταυτόχρονα, η «Γαλατά» διατηρεί το δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή στο τέλος της χρονιάς τοποθετώντας οψιόν αγοράς ύψους 25.000.000 ευρώ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ