Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λέστερ: Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Άστον Βίλα λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ – Τι ανακοίνωσε ο σύλλογος

Η Πρέμιερ Λιγκ και η EFL επιβεβαίωσαν την απόφαση για την αναβολή των αγώνων το πρωί της Παρασκευής μετά τον θάνατο της Βασίλισσας την Πέμπτη.

Η Λέστερ επρόκειτο να υποδεχτεί την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ στο King Power Stadium το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί.

Ο θάνατος της Βασίλισσας έστειλε έφερε το νησί σε μια περίοδο εθνικού πένθους, που σημαίνει ότι το ποδοσφαιρικό ημερολόγιο έχει τροποποιηθεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο – παρά το πράσινο φως της κυβέρνησης για αγώνες να διεξαχθούν υπό ορισμένες προϋποθέσεις, εάν συμφωνήσουν οι ομάδες.

Ωστόσο, ο πρώην παρουσιαστής του “Good Morning Britain” σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από το πρωτάθλημα να συνεχιστεί το ποδόσφαιρο στην χώρα όπως είχε προγραμματιστεί. Ο ίδιος συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter:

“Οι αθλητικές εκδηλώσεις πρέπει να συνεχιστούν γιατί:

α) Η βασίλισσα αγαπούσε τον αθλητισμό

β) Θα ήταν υπέροχο να δούμε/ακούσουμε τον κόσμο να τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο ως φόρο τιμής στην Αυτή Μεγαλειώτη, όπως το έκαναν υπέροχα οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ χθες το βράδυ.”

Η Λέστερ προέβει και αυτή σε ανακοίνωση λέγοντας συγκεκριμένα:

“Οι αγώνες της Λέστερ στους Άνδρες, τις Γυναίκες αλλά και τις ακαδημίες αναβλήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το Αγγλικό ποδόσφαιρο συλλογικά αποτίνει φόρο τιμής στην Αυτού Μεγαλειότης Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ'”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ