Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΚ: «Ο Κοτάρσκι τα επόμενα 10 χρόνια θα είναι το μέλλον της Εθνικής Κροατίας»

Ένας εκ των εκπροσώπων του Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο Βιντζέτζε Καβαλιέρε, αναφέρθηκε στο παρασκήνιο γύρω από την απόκτηση του Κροάτη τερματοφύλακα, αλλά και τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ.

Για το πώς έγινε το deal: «Είχα μιλήσει με τον Μπότο την άνοιξη. Ταξίδεψα στην Ελλάδα και μίλησα μαζί του. Τον είδε και είδε ότι είναι φανταστικός και προχωρήσαμε τη διαδικασία. Δεν ήταν δύσκολο καθώς ακολουθήσαμε μια διαδικασία συγκεκριμένη. Η Γκόριτσα τον αγόρασε από τον Άγιαξ και ο ΠΑΟΚ από τη Γκόριτσα».

Για το πώς τον βλέπει να εξελίσσεται: «Δεν είμαι αντικειμενικός για τον Ντομινίκ. Για τα επόμενα 10 χρόνια θα είναι το μέλλον για την Εθνική Κροατίας. Παρακολουθείτε από την Ομοσπονδία και τους σκάουτερες της. Σίγουρα το μέλλον του θα είναι σπουδαίο. Μπορεί να φτάσει ψηλά αλλά αυτό εξαρτάται από πολλούς παραμέτρους. Είναι διψασμένος για να εξελιχθεί και προχωρά βήμα με βήμα. Τον είδα να μην τον επηρεάζει η πίεση της Τούμπας και αυτό μου άρεσε γιατί δείχνει τον χαρακτήρα του».

Για το αν είχε προτάσεις πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: «Είχαμε προτάσεις. Υπήρχε ομάδα από τη Serie Α που τον ήθελε αλλά και από τη Γερμανία. Καταλήξαμε στον ΠΑΟΚ γιατί θεωρήσαμε ότι ήταν το καλύτερο πρότζεκτ για εκείνον και έπαιξαν ρόλο τα λόγια του Γιώργου Σαββίδη, του Ζοσέ Μπότο και της Μαρία Γκοντσάρεβα».

Για το τι του αρέσει στον ΠΑΟΚ: «Ο σύλλογος είναι σοβαρός. Οι πληροφορίες που είχαμε για τον κλαμπ πριν έρθει ήταν θετικές. Γνώριζα τον Μπότο και τον προπονητή τερματοφυλάκων. Σαν να βρίσκεις την τέλεια γυναίκα για γάμο».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ