Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 2-1: Πρώτη νίκη για τους «Γιαννιώτες»

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στους “Ζωσιμάδες” με σκορ 2-1, φθάνοντας έτσι τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα ενώ οι Βοιωτοί παρέμεναν χωρίς νίκη στον ένα βαθμό.

Ο αγώνας

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση βάζοντας γκολ από τα “αποδυτήρια” μόλις στο 2′ με τον Ροσέρο έπειτα από μια υπέροχη γυριστή κεφάλια που επιχείρησε ο ίδιος σε γύρισμα του Μπιλμπάο. Ο Λεβαδειακός στην συνέχεια πίεσε και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και βρήκε με τον Βραζιλιάνο Μουτίνιο στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους με ωραίο δυνατό σουτ που κατέληξε στο δεξί άκρο της εστίας του κίπερ των Ηπειρωτών για το 1-1, ολοκληρώνοντας ιδανικά το ημίχρονο για την ομάδα του. Το τελικό σκορ για την ομάδα του Θανάση Στάικου το διαμόρφωσε στο 73′ ο Εραμούσπε σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Λεβαδειακού όπου ο Ροσέρο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σταματελόπουλος έπιασε μια κεφαλιά και ο Αργεντινός στόπερ στο δεύτερο δοκάρι από κοντά έκανε το 2-1. Στην συνέχεια το ματς κύλησε χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση για τις δύο ομάδες με τον ΠΑΣ Γιάννινα να διατηρεί σχετικά εύκολα το υπέρ του σκορ παρότι ο Λεβαδειακός πίεσε όσο μπορούσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης.

Η επόμενη αναμέτρηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι την Κυριακή 18/9 με τον Παναθηναϊκό στην “Λεωφόρο”, ενώ ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει την ίδια μέρα τον Αστέρα Τρίπολης στο Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάννης, Κιάκος, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Λιάσος (68′ Σταματελόπουλος), Μορέιρα (90+2′ Παντελάκης), Ροσέρο, Παμλίδης (60′ Τζίμας).

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Βήχος, Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μεχία (46′ Χάμοντ), Μουτίνιο, Σκβάρκα (46′ Λούα Λούα), Βρακάς (78′ Τορό), Μπελμόντ, Δούμτσιος (78′ Τσιριγώτης).

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ