Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το πρώτο δυνατό τεστ της σεζόν για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Το πρώτο δυνατό τεστ της σεζόν για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ έφτασε! Οι “πράσινοι” υποδέχονται τους “κιτρινόμαυρους” στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, σε ένα ντέρμπι που αναμένεται να μας δείξει πολλά…

Ο Παναθηναϊκός υποδεχέται την ΑΕΚ (11/9, 21:30 Cosmote Sports 1) στο πρώτο αθηναϊκό ντέρμπι της σεζόν και οι δύο πλευρές θέλουν να αποδείξουν πως είναι έτοιμες για την διεκδίκηση του τίτλου στέλνοντας ένα μήνυμα απόψε το βράδυ.

Ξεκινώντας από τον Παναθηναϊκό, οι “πράσινοι” προέρχονται από την νίκη με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, ενώ στις πρώτες δύο αγωνιστικές επικράτησαν απέναντι σε Ιωνικό και ΟΦΗ. Αυτά τα αποτέλεσμα τους έφεραν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το απόλυτο 3Χ3 και μάλιστα με μηδέν γκολ παθητικό.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει με την βοήθεια του κόσμου της να πάρει ακόμη μια νίκη και να κάνει το 4Χ4, χτίζοντας γερές βάσεις από την αρχή, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειώσουμε πως σε περίπτωση που οι “πράσινοι” πάρουν το τρίποντο αυξάνουν την διαφορά από την ΑΕΚ στους 6 βαθμούς κάτι που απομακρύνει την Ένωση ακόμη πιο πολύ από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει τον Χουάνκαρ, ενώ κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Μπερνάρ, χωρίς αλλά προβλήματα για τον Γιοβάνοβιτς.

Οι εκλεκτοί του Γιοβάνοβιτς: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΚ προέρχεται από το νικηφόρο αποτέλεσμα με αντίπαλο τον ΠΑΣ στη Ριζούπολη, στο τελευταίο ματς που έδωσε μακριά από το σπίτι της, καθώς επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Στην Ένωση στοίχισε βαθμολογικά η ήττα από τον Βόλο τη δεύτερη αγωνιστική και η νίκη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό θεωρείται πια μονόδρομος. Όχι μόνο για το βαθμολογικό κίνητρο που είναι πολύ σημαντικό, αλλά και την ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ, που σίγουρα θα αλλάξει σε περίπτωση “διπλού” στη Λεωφόρο και θα ηρεμήσει τα πράγματα στην ομάδα του Αλμέιδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι για την ΑΕΚ δεν υπολογίζεται ο Στίβεν Τσούμπερ, ενώ δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα. Να σημειώσουμε πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κιτρινόμαυρων”, Τόμας Βαν Βέερτ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, ενώ επίσης μετά από αρκετό καιρό επιστρέφει ο Κώστας Γαλανόπουλος!

Οι εκλεκτοί του Αλμέιδα: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον.

Διαιτητικό team

Διαιτητής: Καμπάκοφ (Βουλγαρία), Βοηθοί: Μαργκαρίτοφ (Βουλγαρία), Βάλκοφ (Βουλγαρία), Τέταρτος διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών), VAR: Στογιάνοφ (Βουλγαρία), AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ