Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τεταμένο το κλίμα στην Μπάγερν

Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για το φετινό Champions League. Εντούτοις τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα στην Γερμανία έχουν βαρύνει το κλίμα στην ομάδα. Ιδιαίτερα όσον αφορά τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Η Μπάγερν έφτασε τις τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα κάνοντας ένα αρκετά μέτριο ξεκίνημα στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της. Ήδη δεν έιναι λίγες οι φωνές που κάνουν λόγο για τον Λεβαντόφσκι και το κενό που άφησε ο ίδιος αποχωρώντας για την Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, οι Βαυαροί πρέπει να μάθουν να ζουν χωρίς τα γκολ του Πολωνού. Ο Λεβαντόφσκι αποτελούσε τον βασικό φορ της ομάδας τα τελευταία 8 χρόνια. Αναμφίβολα η μετάβαση σε αυτή τη νέα εποχή θα είναι δύσκολη. Ειδικά από τη στιγμή που η Μπάγερν δεν απέκτησε κάποιον επιθετικό παρόμοιου βεληνεκούς μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν πρέπει να διαχειριστεί την πρώτη κρίση της χρονιάς. Εφόσον όμως πιστέψουμε το δημοσίευμα της Bild, δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα η κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας δεν είναι και η καλύτερη. Η κατάσταση αυτή χειροτέρεψε έπειτα από την τελευταία ισοπαλία κόντρα στην Στουτγάρδη.

Επιπλέον, οι παίκτες είναι δυσαρεστημένοι με τον Νάγκελσμαν, ενώ κάποιοι δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τις δηλώσεις του Γερμανού προπονητή μετά το παιχνίδι. Σε αυτές ο νεαρός προπονητής δεν έκανε αυτοκριτική, κατηγορώντας τους ποδοσφαιριστές για τον τρόπο που έπαιξαν και τη νοοτροπία τους.

Ο Νάγκελσμαν είναι υπό πίεση, ενώ παράλληλα τρέχουν οι υποχρεώσεις της ομάδας. Συνεπώς, η Μπάγερν ψάχνει άμεσα θετικά αποτελέσματα για να μη χάσει εντελώς τα αποδυτήρια ο προπονητής της. Όλα αυτά, λίγες ώρες μόνο πριν από το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ