Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στην ”μάχη” για τα ημιτελικά απόψε η Εθνική μας

Μετά την νίκη-πρόκριση κόντρα στην σκληροτράχηλη Τσεχία το βράδυ της Κυριακής, η Εθνικής μας αντιμετωπίζει απόψε (13/9, 21:30, ΕΡΤ1) ακόμα ένα νοκ άουτ παιχνίδι αυτή την φορά με την γηπεδούχο Γερμανία για τα προημιτελικά του EuroBasket 2022 με στόχο την είσοδο στους “4” της διοργάνωσης, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Σε καμία περίπτωση η σημερινή “μάχη” δεν θα είναι εύκολη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καθώς η Γερμανία είναι μια πολύ σκληρή ομάδα με εξαιρετικό σύνολο παικτών και πολύ ταλέντο σε άμυνα και επίθεση, το οποίο και το έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής με την εικόνα τους στο τουρνουά.
Αγωνίστηκα ζητήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη καθώς θα παραταχθεί και σήμερα πλήρης στην αναμέτρηση, ενώ αντίθετα από πλευράς γηπεδούχων ο Γκόρντον Χέρμπερτ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους τραυματίες Φραντς Βάγκνερ, Νικ Γουέιλερ-Μπαμπ και τον κρυωμένο Γιοχάνες Φόιγκτμαν.
Επίσης, η οικοδέσποινα Γερμανία θα έχει τον κόσμο στον πλευρό της απόψε, καθώς το Mercedes-Benz Arena θα είναι κατάμεστο, ωστόσο αναμένεται να βρίσκονται και περισσότεροι από 5.000 Έλληνες στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Τέλος, οι διαιτητές του αποψινού αγώνα θα είναι οι Αντεμίρ Ζουράποβιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Σαβέριο Λανζαρίνι (Ιταλία) και Μπόρις Κρέγιτς (Σλοβενία).

Το πρόγραμμα των προημιτελικών:
Τρίτη 13/9
18:15 Ισπανία-Φινλανδία (ΕΡΤ3) 21:30 Γερμανία-Ελλάδα (ΕΡΤ1)
Τετάρτη 14/9
18:15 Γαλλία-Ιταλία (ΕΡΤ3) 21:30 Σλοβενία-Πολωνία (ΕΡΤ1)
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ