Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καθαρή νίκη!

ΝΠΣ Βόλος – Ιωνικός 2 – 0

Καθαρή νίκη για την ομάδα του Βόλου που αναρριχήθηκε στη βαθμολογία με 8 βαθμούς! Αντίθετα η ομάδα της Νίκαιας παρέμεινε ουραγός με μόλις 1 βαθμό και πλέον ο προβληματισμός στις τάξεις των Πειραιωτών είναι έντονος!

Τον έλεγχο και το προβάδισμα είχε ο Βόλος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ιωνικός προσπαθούσε κυρίως με αντεπιθέσεις. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Χουτεσιώτης απέκρουσε το απευθείας φάουλ του Πάολο Φερνάντες με τον Βόλο να χάνει έτσι την πρώτη σημαντική ευκαιρία! Στο 15’ ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους με κοντινή προβολή του Οζέγκοβιτς έπειτα από ασίστ του Μεσκίθα! Λίγα λεπτά αργότερα ο Ιωνικός απείλησε με την ισοφάριση όταν ο Μίλο με μακρινό σουτ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κλέιμαν! Νέο επικίνδυνο σουτ του Μεντόσα στο 45’ κατέληξε άουτ!

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό, ο Βόλος πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Λούνα να πιάνει το δυνατό διαγώνιο σουτ νικώντας τον Χουτεσιώτη! Στη συνέχεια της αναμέτρησης ο Ιωνικός ανέβασε τις γραμμές του στο γήπεδο και πίεσε στα τελευταία λεπτά χάνοντας τρεις καλές στιγμές με τους Οφόσου (87’), Μασάς (91’) και Μεντόσα (93’), ωστόσο το τελικό σκορ δεν άλλαξε.

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μεσκίθα (65′ Β.Φερνάντεθ), Μπαριέντος, Π.Φερνάντες, Ντέλετιτς (80′ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (90′ Κούτσιας).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας (81′ Οφόσου), Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Μίλο (49′ Ιωαννίδης), Βαλεριάνος (74′ Μασάς), Αντούνες, Φαντιγκά (74′ Ελευθεριάδης), Κάνιας, Μεντόσα, Μάντζης

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ