Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ισόπαλο χωρίς νικητή το Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης

Ισόπαλη με 1-1 ολοκληρώθηκε η κυριακάτικη αναμέτρηση στο Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς για την 5η αγωνιστική της Super League ανάμεσα στον γηπεδούχο Λεβαδειακό και τον Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι παραμένουν χωρίς νίκη ως τώρα στο πρωτάθλημα με τους Βοιωτούς να έχουν μόλις δυο βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι τέσσερις.

Ο αγώνας

Η πρώτη μεγάλη στιγμή στην αναμέτρηση ήρθε στο 34′ από πλευράς γηπεδούχων με τον Λούα Λούα να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά αλλά ο Δούμτσιος με κοντινή προβολή να στέλνει την μπάλα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Δούμτσιος βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής χωρίς όμως να το αξιοποιήσει καθώς ο επιθετικός του Λεβαδειακού κόπηκε τελευταία στιγμή από την άμυνα του Αστέρα, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0, σκορ που ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο διότι δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο στην συνέχεια από τις δύο ομάδες.

Δυνατά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός και στο 48′ προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο και ακόμα πιο όμορφη κεφάλια του Παναγιώτη Λιάγκα στην καρδιά της μεγάλης περιοχής διαμορφώνοντας το 1-0 υπέρ της ομάδας του. Άμεση αντίδραση ηταν όμως αυτή του Αστέρα Τρίπολης και στο 54′ ισοφάρισε την αναμέτρηση με τον Καστάνιο να κάνει το 1-1 από κοντά έπειτα από ωραίο γύρισμα του Μπαρτόλο στην μεγάλη περιοχή. Στην συνέχεια η αναμέτρηση κύλησε με τους Αρκάδες να ψάχνουν ένα δεύτερο τέρμα ωστόσο οι προσπάθειες τους ήταν όλες ημιτελής με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του αγώνα να μην αλλάξει κάτι και να συμβιβαστούν με τον βαθμό της ισοπαλίας οι δύο ομάδες.

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου (88’ Μπαχανάκ), Χάμοντ, Μεχία (59’ Τσιριγώτης), Μπελμόντε, Μουτίνιο (70’ Σβάρκας), Δούμτσιος (59’ Βράκας), Λούα-Λούα (88’ Ρεγκίς).

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46’ Μπαρτόλο), Μπερτόγλιο (74’ Μπαράλες), Τιλίκα, Ριέρα (46’ Γκαρντάφσκι), Μπενίτο (59’ Κρέσπι).

 

 

 

 

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ