Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λέστερ: Στην έξοδο ο Μπρένταν Ρότζερς – Ποιοι είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προπονητής της Μπρέντφορντ Τόμας Φρανκ είναι η Νο.1 επιλογή της Λέστερ εάν αποφασίσουν οι ”Αλεπούδες” να απολύσουν τον Μπρένταν Ρότζερς, μετά και την νέα ήττα από την Τότεναμ με το βαρύ 6-2.

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, έγινε ο «κορυφαίος στόχος» της Λέστερ για να αντικαταστήσει τον Μπρένταν Ρότζερς, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο πρώην προπονητής της Σέλτικ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού στο King Power Stadium, καθώς το θλιβερό ξεκίνημα της νέας σεζόν αφήνει τις “Αλεπούδες” χωρίς νίκη και στον πάτο της Premier League μετά από επτά αγώνες. Αναφορές από την Αγγλία αναφέρουν ότι η Λέστερ εξετάζει διστακτικά μια απόφαση σχετικά με το αν θα απολύσει ή όχι τον Ρότζερς μετά από κάτι περισσότερο από δυόμισι χρόνια ως τεχνικός του συλλόγου.

Η Λέστερ έκανε μόνο μια αξιοσημείωτη καλοκαιρινή απόκτηση και πούλησε τον πρώτο σέντερ μπακ Γουέσλι Φοφάνα στην Τσέλσι για 70 εκατομμύρια λίρες την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Η πίεση στον Ρότζερς έχει αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες με την ομάδα του να χάνει έξι αγώνες πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου του ντροπιαστικού 6-2 από την Τότεναμ την Κυριακή.

Το βράδυ της Κυριακής προέκυψε ότι ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ και ο πρώην προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντάιτς, ήταν μεταξύ των πιθανών αντικαταστατών που εξετάζει η Λέστερ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ