Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Ξανα-ζητείται προπονητής!

Την πόρτα της εξόδου είδε ο Κάρλος Κορμπεράν, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Άρης Ολυμπιακός 2-1.

Η νίκη της ομάδας του Άρεως με ανατροπή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι”. Εδώ και αρκετές ημέρες, λόγω των συνεχόμενων απογοητευτικών εμφανίσεων των Πειραιωτών, η φήμη για πιθανή απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού από τον πάγκο του Ολυμπιακού ολοένα και μεγάλωνε. Η ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη, σε συνδυασμό με την γενική κακή εικόνα των ερυθρόλευκων, ανάγκασε την διοίκηση να λάβει άμεσα μέτρα, λύνοντας την συνεργασία τους με τον Κορμπεράν.

Ο 39χρονος προπονητής πληροφορήθηκε την λύση της συνεργασίας, αμέσως μετά τον αγώνα ενώ βρισκόταν στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί ποτέ στην συνέντευξη τύπου για δηλώσεις. Ο Κάρλος Κορμπεράν αποτελεί τον 2ο προπονητή που απομακρύνεται από τον πάγκο των ερυθρόλευκων, σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών, ακολουθώντας τον προκάτοχό του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Πειραιώτες ήδη έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση νέου προπονητή, με το έργο τους να φαντάζει άθλος. Όπως όλα δείχνουν η επιλογή της διοίκησης θα ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα (19/09), με πιθανές επιλογές τον παλιό τους γνώριμο Μίτσελ, τον Ράφα Μπενίτεθ, τον Καμπιάσο και τον Γάλλο τεχνικό Λοράν Μπλαν.

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ