Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Ιωνικός: Έκανε δικό του τον Ντιόντε Χόκινς

H KAE Iωνικός ανακοίνωσε τον Ντιόντε Χόκινς για την νέα σεζόν προκειμένου να κλείσει το ρόστερ για την νέα σεζόν που ξεκινάει σε δύο εβδομάδες.

Στην απόκτηση του Αμερικανού Ντιόντε Χόκινς προχώρησε ο Ιωνικός. Πρόκειτε για έναν παίχτη με επιθετικό ταλέντο και οξυδέρκεια κατι που θέλει η ομάδα της Νίκαιας.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

“Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για τη σεζόν 2022/2023 ο ύψους 2μ03 Αμερικανός φόργουορντ Deontae Hawkins.

Γεννημένος στις 2 Αυγούστου 1993 αγωνίστηκε στο Quakerdale Eagles HighSchool, και στη συνέχεια βίωσε την εμπειρία του NCAA με το Illnois State και το Boston College.

Σε ηλικία 26 ετών μετακόμισε στον Λίβανο και την Al Moutahed, για να ακολουθήσει το 2021 η πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία στην Ιταλία, για λογαριασμό της Edilnol Biella.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη βελγική Okapi Aalstar και μετέπειτα στην Ουγγαρία, φορώντας τη φανέλα της Falco Szombathely, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας και συμμετείχε στο Basketball Champions League.

Με εμπειρία, τόσο από τις ΗΠΑ όσο και από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αναμένεται να αποτελέσει ποιοτική επιλογή για την frontline του Άγγελου Τσίκληρα”.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ