Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΚ: Διπλή προπόνηση και φιλικά προ των πυλών

Επιστροφή στο PAOK Sports Arena και πάλι από την Τρίτη (20/9) για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με διπλή προπόνηση και φιλικά προετοιμασίας πριν το Basketball Champions League.

Η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας είναι στις 5/10, με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Γαλλική Ντιζόν, η αντίστροφη μέτρηση για αυτό το παιχνίδι έχει ξεκινήσει και η προετοιμασία του ΠΑΟΚ κορυφώνεται με τα επόμενα φιλικά παιχνίδια.

Την Τετάρτη (21/9 στις 17:00) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την MZT Σκοπίων σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν θα πραγματοποιηθεί το φιλικό παιχνίδι στην Καρδίτσα, το οποίο επρόκειτο να γίνει το Σάββατο (24/9). Θα διεξαχθεί ωστόσο το παιχνίδι με τον ΑΣ Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό στο PAOK Sports Arena την επόμενη Τετάρτη (28/9), που θα είναι και το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας πριν τις επίσημες υποχρεώσεις.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ