Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Υποψήφιος για τον πάγκο της Γιουβέντους ο Πάουλο Σόουζα

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι στην πόρτα της εξόδου της Γιουβέντους μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα στην χρονιά. Μεταξύ των υποψηφιών για αντικατάσταση του είναι και ο Πάουλο Σόουζα, παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Συμφωνα με την ιταλική La Republicca, ο Πορτογάλος προπονητής είναι εκ των βασικών υποψηφίων να αντικαταστήσει τον Αλέγκρι. Έχοντας παίξει στην Γιουβέντους έχει γνώση της ομάδας αλλά και κατ’ επέκταση του ιταλικού πρωταθλήματος. Παράλληλα αποτελεί και μια οικονομική λύση σε σύγκριση με άλλες περιπτώσεις ελεύθερων προπονητών, όπως ο Ποτσετίνο ή ο Τούχελ.

Η υπομονή της «Κυρίας» με τον Αλέγκρι τελειώνει και η λύση συνεργασίας μετά το κάκιστο ξεκίνημα σε Ιταλία και Champions League μοιάζει μονόδρομος. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι απλό εξαιτίας της πολύ υψηλής αποζημίωσης που αξιώνει ο Ιταλός προπονητής. Το γυαλί έχει ραγίσει βέβαια και δύσκολα μπορεί να γυρίσει το κλίμα στο Τορίνο.

Ο Πάουλο Σόουζα είχε ένα αποτυχημένο πέρασμα από την Φλαμένγκο και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος. Μάλιστα πρόσφατα το όνομά του συνδέθηκε και με τον Ολυμπιακό, μετά την απομάκρυνση του Κάρλος Κορμπεράν από τους «ερυθρόλευκους». Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα globo, ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον Πορτογάλο με τον ίδιο να δηλώνει πως περιμένει τις εξελίξεις στην Γιουβέντους.

Τα σενάρια που εξετάζουν αυτή τη στιγμή οι «μπιανκονέρι» είναι πολλά και διάφορα. Πέρα από τον Σόουζα, υποψήφιος είναι και ο προπονητής Κ-19 της Γιουβέντους, Πάολο Μοντέρο. Όπως και να χει το τοπίο θα ξεκαθαρίσει εντός των προσεχών ημερών. Και αυτό διότι η διοίκηση της «Γιούβε» θέλει να εκμεταλλευθεί την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ