Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Γιουβέντους είναι σε κρίση

Η “Μεγάλη Κυρία” έχει ξεκινήσει άσχημα την χρονιά καθώς δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν παίρνει θετικά αποτελέσματα και γενικώς δυσκολεύεται εντός και εκτός συνόρων. Είχε ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι καθώς έφυγαν οι Ντένις Ζακάρια και Άρτουρ Μέλο δανεικοί σε Τσέλσι και Λίβερπουλ αντίστοιχα. Οι Άαρον Ράμσεϊ, Πάολο Ντιμπάλα και Τζόρτζιο Κιελίνι ως ελεύθεροι σε Νις, Ρόμα και Λος Άντζελες αντίστοιχα, ενώ η μόνη σημαντική πώληση ήταν αυτή του Ματίας Ντε Λιχτ στην Μπαγερν.

 

Ενισχύθηκε βέβαια σημαντικα με τους Άνχελ Ντι Μαρία και Φίλιπ Κόστιτς για τα άκρα της επίθεσης, τον Πολ Πογκμπά και τον Λεάντρο Παρέδες για το κέντρο της, τον Αρκάντιους Μίλικ για να πλαισιώσει τον Βλάχοβιτς στην κορυφή της επίθεσης και τέλος τον Βραζιλιάνο αμυντικό Μπρέμερ από την έτερη ομάδα του Τορίνο. Βέβαια όλοι αυτοί δεν φαίνεται να έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα, αφού και δεν έχουν δέσει ακόμη με αποτέλεσμα η Γιουβέντους να βρίσκεται μόλις στην 8η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος με συγκομιδή 10 βαθμούς σε 7 αγώνες. Ανάλογη πορεία πραγματοποιεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς βρίσκεται 3η χωρίς να έχει καταφέρει να μαζέψει κάποιο βαθμό, έχοντας 2 ήττες με το ίδιο σκορ από την Παρί και την Μπενφίκα.

Ο Αλέγκρι δείχνει να μην μπορεί να συμμαζέψει την ομάδα του και φαίνεται να είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Υπάρχουν φήμες ότι η διοίκηση της Γιουβέντους έχει έρθει ήδη σε επαφές με τον Αντόνιο Κόντε για την αντικατάστασή του. Η διακοπή των εθνικών θα είναι καίρια για την συνέχεια της σεζόν για την “Μεγάλη Κυρία ” αν θέλει να διεκδικήσει κάποιο τρόπαιο φέτος. Θα είναι μεγάλη έκπληξη να συνεχίσει τις τόσο κακές εμφανίσεις και για αυτό τον λόγο θα περιμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή της στην δράση.

 

Επιμέλεια : Βαγγέλης Κουβαράς

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ