Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ Β’: Φιλική επικράτηση επί της Καστοριάς πριν την έναρξη της SuperLeague 2

Με σκόρερ τους Γκορντεζιάνι και Μελετίδη ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Καστοριάς με 2-0 και πλέον μετράει αντίστροφα για την έναρξη της Super League 2.

Ο ΠΑΟΚ Β’ είχε την πρώτη του φάση στο 25′ όταν ο Χατζηστραβός έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών μετά από εκτέλεση κόρνερ. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, ο Γκορντεζιάνι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, πλασάροντας τον Τσαρούχα μέσα από την μικρή περιοχή μετά από ασθενή απόκρουση του γκολκίπερ της Καστοριάς, για το 1-0 στο 33′.

Ο ΠΑΟΚ Β’ στο 2ο μέρος στο 47′ έκανε δύο τα τέρματά του στην αναμέτρηση, μετά από μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα της φάσης από τον Μελετίδη. Η Καστοριά προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς όταν ο Τόζο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσιόπτση. Μετά ακολούθησε και δοκάρι του Μανακίτσα με το 2-0 ωστόσο να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καστοριά: Τσαρούχας, Σβίρος, Τόζο, Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μαντώς, Χασάι, Μανακίτσας, Τσολάκης, Ταρέλι και Σαββόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι : Κυριζάκης, Λαβασίδης, Παναγιωτίδης, Κυριάκου και Νάκος.

ΠΑΟΚ Β’: Μάροβιτς (46′ Τσιόπτσης), Μανωλιούδης, Ζίλο, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης (64′ Γρόσδης), Χατζηστραβός (72′ Παπαευθυμίου), Μελετίδης, Πανίδης, Σελιμάι (46′ Κουλούρης), Σπυρίδης και Γκορντεζιάνι (46′ Τζίμας).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ