Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η “Βασίλισσα” είναι μια κατηγορία μόνη της

Δεν το θεωρώ απίθανο η Ρεάλ να είναι πρωταγωνίστρια εντός και εκτός συνόρων καθώς όχι μόνο έχει για ακόμα μια χρονιά ένα πολύ δυνατό σύνολο, έχει μια “βαριά” φανέλα που όπως πέρσι είδαμε ότι δίνει μια ώθηση παραπάνω.Η “Βασίλισσα” της Ευρώπης μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή χρονιά όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ, με αυτή την απίστευτη πορεία με τις “μαγικές” ανατροπές, θέλει και φέτος να κάνει μια ανάλογη πορεία.

Το καλοκαίρι έκανε στοχευμένες προσθήκες και ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο. Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ ήρθε ως ελεύθερος από την Τσέλσι, ενώ για τον Οριέλ Τσουαμενί η Ρεάλ δαπάνησε 80 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρει στην Μαδρίτη, κάνοντας τον μια από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία της ομάδας. Υπήρξε μια μόνο σημαντική απώλεια από το ρόστερ της Ρεάλ, ο Κασεμίρο που πήγε στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επιπλέον αποχώρισε ο εμβληματικός αρχηγός της, Μαρσέλο, ο οποίος εν τέλη ήρθε στην χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο Γκάρεθ Μπέιλ αναχώρησε για την Αμερική ακολουθώντας τον Κιελίνι και ο Ίσκο έφυγε ως ελεύθερος για την Σεβίλλη.

Μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο των νικών στην σεζόν, η οποία ξεκίνησε με τρόπαιο στον τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στο πρωτάθλημα έχει 6 στα 6 με συντελεστή τερμάτων 17 υπέρ 6 κατά και 18 βαθμούς. Στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πρώτη στον όμιλο χωρίς να δεχτεί τέρμα με 2 νίκες με 0-3 και 2-0 απέναντι σε Σέλτικ και Λειψία αντίστοιχα. Παρόλο την απουσία του Μπενζεμά στα τελευταία παιχνίδια καταφέρνει να κερδίζει με μπροστάρη τον Φεντερίκο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε απόλυτο πρωταγωνιστή της φετινής σεζόν μέχρι τώρα. Η ομάδα φαίνεται ακόμα πιο δεμένη φέτος και δείχνει ότι θα πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις για ακόμη μια χρονιά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ