Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπάσκετ ΠΑΟΚ: Τελευταίο φιλικό με Καρδίτσα

Το τελευταίο του φιλικό ματς δίνει την Τετάρτη (28/9, 17:00) το γκρουπ του Άρη Λυκογιάννη απέναντι στην Καρδίτσα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του.

Το φιλικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena, θα ξεκινήσει στις 17:00, θα είναι ανοικτό για τους φιλάθλους της ομάδας μας (με ελεύθερη ΕΙΣΟΔΟ) και ουσιαστικά θα σημάνει την αντίστροφη μέτρηση για τα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν.

Σε μία εβδομάδα άλλωστε ξεκινά η πορεία του ΠΑΟΚ mateco στη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον αγώνα απέναντι στη γαλλική Dijon για την 1η αγωνιστική του Basketball Champions League (Τετάρτη 5/10 στις 19:30).

Το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco ξεκίνησε με την επίσημη φωτογράφηση της ομάδας για τις ανάγκες του BCL και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση, όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ