Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίσημο: Αυτός είναι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Super League. Ξένος στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Ο 37χρονος Αυστριακός διαιτητής, που δε θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρος, θα έχει βοηθούς τους Αντρέας Χέιντριχ και Τέλεκ Σάρα. Γνωρίζει το γήπεδο της Τούμπας, αφού τον Αύγουστο του 2021 είχε σφυρίξει το παιχνίδι του δικεφάλου του βορρά με την Μποέμιαν (2-0) για τον γ ‘ προκριματικό του Conference League.

Ο ρέφερι είχε βρεθεί πρόσφατα στον «δρόμο» της Εθνικής Ελλάδας καθώς ήταν ο «άρχοντας» του αγώνα με το Κόσοβο στο Πανθεσσαλικό στις 12 Ιουνίου, ενώ μερικούς μήνες πριν είχε βρεθεί και πάλι στην Τούμπα, αφού είχε σφυρίξει τον αγώνα του «Δικέφαλου του Βορρά» με την Μποέμιανς στα προκριματικά του Europa Conference League.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ