Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η πρώτη-ιστορική αποστολή της ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά – OPAP Arena” (pic)

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά – OPAP Arena” και η Ένωση ανακοίνωσε την πρώτη-ιστορική αποστολή της ομάδας στο νέο γήπεδο, για την αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ιωνικό!

Μετά την εντυπωσιακή εκδήλωση για τα εγκαίνια της “Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena” και την επίσημη πραγματοποίηση ενός ονείρου 19 ετών, οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, παίρνοντας μια “γεύση”από τον αγωνιστικό χώρο και είναι έτοιμοι για την αυριανή αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ιωνικό!

Ταυτόχρονα οι ποδοσφαιριστές του Αλμέιδα, μαζί με τον ίδιο τον Αργεντινό τεχνικό και το τιμ της ΑΕΚ, δέχτηκαν την αποθέωση περίπου 4.000 φιλάθλων της ομάδας, που βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Εχσάν Χατζισαφί δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ ο Γενς Γιόνσον ένιωσε μια αδιαθεσία και του συστάθηκε να παραμείνει κλινήρης. Ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Οι Τομ Φαν Βέερτ και Θεοδόσης Μαχαίρας γυμνάστηκαν ατομικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ με την αποστολή της ομάδας:

“Στην OPAP ARENA προπονήθηκαν για πρώτη φορά σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Μια ημέρα πριν από το πρώτο επίσημο ματς στο Ναό, ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του είχαν την πρώτη τους… γνωριμία με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, γνωρίζοντας παράλληλα και την αποθέωση από φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Ο Εχσάν Χατζισαφί δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ ο Γενς Γιόνσον ένιωσε μια αδιαθεσία και του συστάθηκε να παραμείνει κλινήρης. Ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Οι Τομ Φαν Βέερτ και Θεοδόσης Μαχαίρας γυμνάστηκαν ατομικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.00) πρώτου αγώνα της ΑΕΚ στην OPAP ARENA, με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ