Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Χάντμπολ Γυναικών: Ρίχνεται στη «μάχη» της Ευρώπης ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται σήμερα στη Μίκρα τη Μέταλουργκ από τα Σκόπια (16:00).

Ο ΠΑΟΚ, μετά τα πρώτα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ξεκινά τις υποχρεώσεις του και στην Ευρώπη, έχοντας ως στόχο να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Απέναντι του, η Μέταλουργκ από τα Σκόπια, η οποία την προηγούμενη χρονιά τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα της, ενώ φέτος έχει δώσει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια, στα οποία μετρά δύο νίκες.

Για τον αγώνα με τη Μέταλουργκ, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ότι οι προσδοκίες παραμένουν πάντα υψηλές και στόχος είναι να μπούνε από νωρίς οι βάσεις για μία καλή πορεία:

«Αύριο είναι μία μεγάλη μέρα για την ομάδα. Ξεκινάει το ευρωπαϊκό μας ταξίδι το οποίο με τόση ανυπομονησία περιμέναμε και προετοιμαζόμασταν όλο αυτό το διάστημα. Αυτά τα παιχνίδια είναι ένα έξτρα κίνητρο για όλους μας και φυσικά οι προσδοκίες της ομάδας, όπως κάθε χρόνο, είναι υψηλές και θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Οι βάσεις για να γίνει αυτό πρέπει να μπουν από το αυριανό παιχνίδι. Παίζουμε με μία ομάδα κατά βάση νεανική και με πολύ ενθουσιασμό στο παιχνίδι της.

Η ομάδα είναι προετοιμασμένη για αυτή την σειρά αγώνων και θα είμαστε πλήρεις, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλει ιδιαίτερη προσοχή, συγκέντρωση, και πειθαρχία, σε όλη την διάρκεια. Η αμυντική μας επίδοση πιστεύω θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Όλοι μας αύριο θα δώσουμε το 1000% του εαυτού μας και θα παλέψουμε για κάθε φάση ξεχωριστά, έτσι ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, το οποίο είναι και το ζητούμενο!».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ