Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σέντρα το Νοέμβρη! Όλες οι αποφάσεις!

Στις 6 Νοεμβρίου προγραμματίστηκε η σέντρα για το πρωτάθλημα της Super League 2! Όπως και πέρσι δηλαδή!

Η διοργανώτρια αρχή τοποθέτησε στον Βόρειο όμιλο τον Ηρακλή Λάρισας και τον Διαγόρα (έπειτα από αίτημα της ροδίτικης ΠΑΕ). Στο Νότιο όμιλο τοποθετήθηκαν η Ηλιούπολη και ο ΠΑΟ Ρουφ!

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός για τη Β’ κατηγορία έμειναν για διάφορους λόγους οι: Αγροτικός Αστέρας, Πανδραμαϊκός, Ξάνθη και Εργοτέλης.

Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις του Δ.Σ. της SL2:

1) Μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών, αναβάλλει την έναρξη του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 για τις 6 Νοεμβρίου 2022.

2) Κατόπιν αιτήματος της ίδιας ΠΑΕ και ομόφωνης ψήφισής του από το σώμα, η ΠΑΕ Διαγόρας θα αγωνίζεται στην τρέχουσα περίοδο, στον Βόρειο Όμιλο του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 ακολουθώντας το πρόγραμμα της ΠΑΕ Ξάνθη που αποχώρησε.

3) Ο Ηρακλής Λάρισας που θα αγωνιστεί επίσης στον Βόρειο Όμιλο, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Εκπροσώπου Γ Εθνικής, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας.

4) Για το Νότιο Όμιλο και σε κλήρωση που διεξήχθη στο συμβούλιο ανάμεσα στους προβιβασθέντες από τη Γ Εθνική, η Ηλιούπολη θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ΠΑΕ Διαγόρας ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ της ΠΑΕ Εργοτέλης που αποχώρησε.

5) Το πρωτάθλημα της Κ19 θα ξεκινήσει επίσης στις 6 Νοεμβρίου 2022, χωρισμένο στους υπάρχοντες δύο ομίλους και ακολουθώντας το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ