Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Εντυπωσιακός και 2ος!

ΝΠΣ Βόλος – Λεβαδειακός 2-1

Πορεία πρωταθλητισμού κάνει μέχρι στιγμής ο Βόλος καθώς με τη σημερινή του επιτυχία «πάτησε» στην 2η θέση της βαθμολογίας έχοντας 17 βαθμούς σε 8 αγώνες και μπορεί να πει κάποιος ότι καταδιώκει τον Παναθηναϊκό! Αντίθετα ο Λεβαδειακός παρέμεινε κολλημένος στην προτελευταία θέση έχοντας μόλις 3 βαθμούς!!

Ένα ανοιχτό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, όπου αμφότερες οι ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν με τον Βόλο να είναι τελικά ο νικητής!

Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν στο σκορ στο 53’ με την όμορφη εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο! Οι γηπεδούχοι όμως με δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά γύρισαν «τούμπα» το ματς και πήραν το τρίποντο! Αρχικά στο 62’ ο Τσοκάνης με δυνατό σουτ νίκησε τον Μάρκοβιτς για την ισοφάριση και στο 68’ ο Μίλος Ντέλετιτς με νέο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1!

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεσκίδα (69′ Νοκέρ), Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς (83′ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (76′ Κούτσιας)

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Παναγιώτου (74′ Λούα Λούα), Βινίσιους, Λιάγκας, Τσάπρας, Μεχία, Νίκας, Μουτίνιο, Τόρο (74′ Χάμοντ), Βρακάς (46′ Μπαχανάκ), Δούμτσιος (62′ Τσιριγώτης)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ