Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λίβερπουλ: Και ο Ζότα εκτός Μουντιάλ!

Κακά τα μαντάτα για την Λιβερπούλ και την εθνική ομάδα Πορτογαλίας, καθώς ο Ντιόγκο Ζότα θα μείνει εκτός δράσης μέχρι και την λήξη του παγκοσμίου κυπέλλου.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην συνέντευξη τύπου, εν όψη του αγώνα της Τετάρτης με την Γουέστ Χαμ, ανακοίνωσε την πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Πορτογάλου στράικερ. Η αποχώρηση του παίκτη στο ντέρμπι της Κυριακής, με το φορείο της ομάδας, δεν άφησε πολλές ελπίδες για σύντομη επιστροφή του. Αυτές τις υπόνοιες επιβεβαίωσε ο Γερμανός τεχνικός, τονίζοντας ότι ο σοβαρός αυτός τραυματισμός στην γάμπα, θα κρατήσει τον Πορτογάλο εκτός για μερικούς μήνες.

Ο Ζότα αποτελεί τον δεύτερο παίκτη των “κόκκινων” που λόγω σοβαρού τραυματισμού θα χάσει το παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ, αφού και ο Λουίς Ντιάζ μετα τον τραυματισμό του, μια εβδομάδα νωρίτερα, τέθηκε εκτός δράσης έως τον Δεκέμβριο. Ο 25 χρόνος Πορτογάλος διεθνής θέλοντας να εκφράσει την λύπη του για την απουσία του από το επερχόμενο Μουντιάλ, ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram την εξής δημοσίευση:

Μετά από μια εξαιρετική νύχτα στο Άνφιλντ, η δικιά μου δυστυχώς τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο. Στο τελευταίο λεπτό, ένα από τα όνειρα μου κατέρρευσε. Θα είμαι και εγώ ένας από υποστηρικτές εκτός γηπέδου, για την ομάδα και την χώρα μου, μαχόμενος για να επιστρέψω πίσω στην δράση το συντομότερο δυνατόν. #YNWA

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ