Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πόλο Ανδρών: Απαιτητική δοκιμασία του ΠΑΟΚ κόντρα στον Απόλλων

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Απόλλων Σμύρνης, με στόχο την νίκη (21:00).

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για την ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ που φιλοξενείται στις 21:00 από τον Απόλλων Σμύρνης για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Βουλιαγμένη έστρεψε την προσοχή του στα ευρωπαϊκά ματς που φιλοξενήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και με εντυπωσιακές εμφανίσεις κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον 2ο γύρο του LEN Euro Cup.

Αντίθετα, ο Απόλλων Σμύρνης που κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τα Χανιά, δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του LEN Euro Cup και έτσι θα συνεχίσει την πορεία του στο LEN Challenger Cup.

Ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Νίκος Καλάργυρος σχολίασε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι με την επιτυχημένη παρουσία μας στην πρώτη φάση του ευρωπαϊκού θεσμού στον οποίο συμμετείχαμε. Δώσαμε δυνατές αναμετρήσεις, στις οποίες ανταπεξήλθαμε πλήρως. Βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο στη σεζόν, οπότε οφείλουμε να επικεντρωθούμε γρήγορα στα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αύριο παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα, και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι, αν θέλουμε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ