Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πόλο Ανδρών: Ήττα από τον Απόλλων ο Δικέφαλος

*Φώτο αρχείου

Την ήττα με 11-8 από τον Απόλλων Σμύρνης για την 2η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών γνώρισε ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τον Δικέφαλο σε ισάριθμα παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ η αθηναϊκή ομάδα πανηγύρισε τη δεύτερη της νίκη.

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο προβάδισμα των γηπεδούχων και ισοφάρισε (2-2) με τους Χαραλαμπόπουλο, Μιλάρντοβιτς, πριν ο Απόλλων πάρει ξανά κεφάλι (4-2).

Τα πράγματα δεν κύλησαν καλά για τον Δικέφαλο στο δεύτερο οκτάλεπτο όταν έμεινε πίσω με 7-3, με τον Κούπμαν να μειώνει σε 7-4 και τους «ασπρόμαυρους» να χάνουν τον Π. Προσινικλή με αποβολή με αντικατάσταση.

Πρωταγωνιστής ο ΠΑΟΚ στην τρίτη περίοδο με τους Χαραλαμπόπουλο και Καλάργυρο να μειώνουν σε 7-6, αλλά τον Δικέφαλο να χάνει και τον Γ. Κεχαλάρη με αποβολή με αντικατάσταση.

Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου ο Χαραλαμπόπουλος ισοφάρισε (7-7), όμως η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους που με σερί προηγήθηκαν με 11-7, με τον Καρατζά να μειώνει σε 11-8 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα το Σάββατο απέναντι στη Γλυφάδα στις 15:00 στο Ποσειδώνιο.

Οκτάλεπτα: 4-2, 3-2, 0-2, 4-1

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου) : Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανιωλουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλάργυρος 2, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 3, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Καρατζάς 1.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ