Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πόλο Ανδρών: Πρώτη νίκη του Δικεφάλου κόντρα στην Γλυφάδα

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, κερδίζοντας στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 10-9.

Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες. Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ με τον Κελαχάρη να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και μπήκαν μπροστά στο σκορ με 2-1. Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo απάντησε με δύο τέρματα του Μιλάρντοβιτς και έφερε τον αγώνα στο 3-2. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν εκ νέου μπροστά στο σκορ με 4-3 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μισού του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ανέβασε στροφές και ξεκίνησε σκοράροντας τρία σερί γκολ, δύο από τον Μιλάρντοβιτς και ένα από τον Νίκο Χελαχάρη και πήγε το σκορ στο 7-3. Μετέπειτα, οι αντίπαλοι βρήκαν τρόπο να φτάσουν ως τα δίχτυα του Δικεφάλου και να μειώσουν την διαφορά, 7-4. Με τον «καυτό» Μιλάρντοβιτς να «ξαναχτυπά» ο Δικέφαλος πήρε πάλι προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων, 8-4. Οι αντίπαλοι με 0-2 σερί μείωσαν στα δύο τέρματα, 8-6, με τον Μιλάρντοβιτς να σκοράρει για το 9-6. Με νέο 0-2 σερί, η Γλυφάδα μείωσε στο γκολ, 9-8, με τον Χαραλαμπόπουλο να δίνει τη λύση με όμορφο τέρμα για το 10-8. Η Γλυφάδα μείωσε στο γκολ. 10-9, ωστόσο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo έκανε διαχείριση και πήρε τη νίκη με 10-9.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, οι αγώνες στο Ζάγκρεμπ για την 2η φάση του LEN Euro Cup, 27 με 30 Οκτωβρίου.

ΠΑΟΚ: Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανιωλουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 6, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Σάλεχ.

Γλυφάδα: Κουρούβανης, Ηλιόπουλος Α., Σαρτζετάκης 1, Γκαρντιγιάν 1, Χατζηκυριακάκης, Χαλυβόπουλος Ι., Γιαννόπουλος 5, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Πούρος 1, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 1, Ηλιόπουλος Ν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ