Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επιστρέφει σύντομα στους πάγκους ο Ζιντάν

Κοντά στην επιστροφή του στους πάγκους είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Γάλλου προπονητή δεν αργεί η στιγμή που θα αναλάβει κάποια ομάδα ξανά.

Ο πολύπειρος τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα τους τελευταίους 17 μήνες. Δηλαδή από τότε που ολοκλήρωσε την δεύτερη θητεία του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε όλο αυτό το διάστημα, ο Ζιντάν απασχόλησε αρκετές ομάδες. Άλλες πιο σοβαρά, ενώ άλλες σχετικά επιφανειακά.

Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην αστέρας της Ρεάλ επέλεξε να τις αγνοήσει μένοντας ανενεργός και περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει. Αυτή μοιάζει να πλησιάζει αν λάβουμε υπόψιν τις τελευταίες του δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ζιντάν παρευρέθηκε στο μουσείο Γκρεβέν στο Παρίσι για την παρουσίαση ενός κέρινου ομοιώματός του. Όταν τον ρώτησαν για το πότε θα επιστρέψει στους πάγκους ανέφερε: «Σύντομα, σύντομα. Δεν απέχω πολύ από το να το κάνω ξανά. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω τη ζωή μου, αλλά δεν απέχω πολύ».

Σε αυτό το σημείο είναι άγνωστο ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην προπονητική καριέρα του Ζιζού. Παρ’ όλα αυτά, η εθνική Γαλλίας όπως και η Γιουβέντους μοιάζουν δύο αρκετά πιθανοί προορισμοί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ