Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο άνθρωπος που μας σημάδεψε πριν σημαδευτεί

Αν υπάρχει ένας αθλητής που κέντρισε το ενδιαφέρον μας τη φετινή σεζόν στη Super League με τις εμφανίσεις του αυτός ήταν αδιαμφισβήτητα ο Ισπανός εξτρέμ του Παναθηναϊκού,Αϊτόρ Κανταλαπιέρδα.

Ο ακραίος επιθετικός των “πράσινων” ήταν (όσο πρόλαβε να παιξει) τη φετινή σεζόν πιο καθοριστικός και ηγετικός από ποτέ.Τα 8 γκολ σε 8 αγώνες λένε πολλά και το γεγονός πως 6 από αυτά έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό λέει ακόμα περισσοτερα. Ο Ισπανός είχε “χτίσει” τόσο καλό momentum τη φετινή σεζόν που υπήρχαν στιγμές που σου δημιουργούσε την εντύπωση πως δεν χρειαζόταν άλλος για να γίνει η δουλειά.Γκολ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη “Λεωφόρο“.Δύο γκολ για τη νίκη της ομάδας του Γιοβάνοβιτς στην Τούμπα με 1-2, γκολ νίκης με Ιωνικό και Αστέρα Τρίπολης. Γκολ,γκολ και πάλι γκολ.

Η μοίρα και η τύχη όμως δεν τον λυπήθηκαν.Του έδειξαν το πολύ σκληρό τους πρόσωπο,αφού μπαίνοντας αλλαγή στο ντέρμπι με τον Άρη προδόθηκε από το γόνατο του και η κατάμεστηΛεωφόρος” στην οποία έχει φέτος χαρίσει τόσες χαρές και όμορφες στιγμές τον είδε να σφαδάζει από τους πόνους. Ο εξτρέμ των “πράσινων”, ο οποίος χειρουργήθηκε εχθές θα μείνει εκτός από τη “νόσο των ποδοσφαιριστών” μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν και η πρόβλεψηυπόσχεση των ανθρώπων του “τριφυλλιού” είναι να είναι έτοιμος το καλοκαίρι, εκτός απροόπτου. Ο “δρόμος” της επιστροφής του ακραίου επιθετικού του πρωτοπόρου του ελληνικού πρωταθλήματος προβλέπεται μακρύς,μοναχικός και δύσκολος. Ο χρόνος είναι σκληρός αντίπαλος και μπορεί να φέρει και σκοτεινές μέρες στο εγγύς μέλλον, όμοιες με αυτές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Ισπανός την εποχή του Μπόλονι που όπως παραδέχθηκε έπασχε από κατάθλιψη.

Οπως και να ‘χει εμείς του ευχόμαστε δύναμη για τις μέρες που έρχονται, ώστε να μπορέσει σύντομα να “ξαναμαγέψει” τα πλήθη όπως έκανε (μέχρι πριν λίγες εβδομάδες) τη φετινή σεζόν.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ