Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λυκογιάννης: «Ανταγωνιστικοί αλλά λυπημένοι»

Η έλλειψη ενέργειας στα τελευταία λεπτά κόστισε στον ΠΑΟΚ την ήττα (77-63) από την Μάλαγα, σύμφωνα με τον Άρη Λυκογιάννη.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έκρυψε και τη στεναχώρια του για τον σοβαρό τραυματισμό του Ντάρκο Κέλι, ο οποίος όπως είπε υπέστη ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο.

«Συγχαρητήρια στη Μάλαγα και στο φίλο μου τον Ίμπον (σ.σ. Ναβάρο, ο προπονητής των Ισπανών). Προφανώς και είμαστε απογοητευμένοι γιατί πιστεύω ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απόψε. Στα τελευταία τέσσερα λεπτά όμως, η Μάλαγα έβγαλε μεγάλη ενέργεια στην άμυνα, στο όριο του φάουλ, κάποιες στιγμές και πάνω από αυτό. Δεν ανταποκριθήκαμε καλά σε αυτό. Δεν είχαμε πολλή ενέργεια και δύναμη να τελειώσουμε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Θέλω όμως να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Ήρθαμε εδώ και δείξαμε ότι αξίζουμε να είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Παλέψαμε πραγματικά πολύ σκληρά» είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Ντάρκο-Κέλι.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι γιατί χάσαμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη για εμάς που μας έδινε ενέργεια (σ.σ. Ντάρκο-Κέλι). Ειδικά γι’αυτό το παιχνίδι θα ήταν πολύ σημαντικός. Ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Πιστεύω ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Εμείς πρέπει να προχωρήσουμε. Έσπασε ένα μεγάλο κόκκαλο και ένα σύνδεσμο…».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ