Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εθνική Ανδρών: Ξεκινά προετοιμασία με 14 για Λετονία και Βέλγιο και περιμένει τα μέλη των ομάδων της EuroLeague

Η Εθνική ανδρών θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τα δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου μπάσκετ 2023 με 14 παίχτες στην σύνθεση της ενώ περιμένει τους παίχτες των ομάδων της Euroleague αλλά και τον προπονητή Δημήτρη Ιτούδη.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ για του αγώνες με Λετονία (11.11 .19:00, Ηράκλειο) και με Βέλγιο (Μόνς, 14.11, 21:30) θα αρχίσει με 14 παίχτες καθώς αναμένεται να ενταχθούν και οι διεθνείς απο τις ομάδες της Euroleague και ο προπονητής Δημήτρης Ιτούδης.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή, με 14 παίκτες.

Αναλυτικά οι 14 παίκτες που κλήθηκαν: Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος , Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραϊτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης , Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.

Οι διεθνείς που αγωνίζονται στην EuroLeague και μπορεί να κληθούν σε μεταγενέστερη φάση είναι οι: Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τζορτζ Πάπας, Γιώργος Παπαγιάννης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Λευτέρης Μαντζούκας, Ιωάννης Παπαπέτρου, Νικ Καλάθης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ