Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Β. Νταμπράουσκας: «Αυτό που είδα ήταν αδυναμία στο να σκοράρουμε»

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε σήμερα (5/11)στο «Θεόδωρος Βραδινογιάννης» στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Super League από τον Ιωνικό, ο οποίος πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας επί των «ασπρόμαυρων» με 2-0, με τα γκολ του Βασίλη Μάντζη.

Μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ Βάλντας Νταμπάρουσκας δήλωσε τα εξής αναφορικά με το τι πήγε στραβά με την σημερινή ήττα του ΟΦΗ:

Τι ήταν αυτό που πήγε στραβά για το ότι ο ΟΦΗ έχασε ουσιαστικά ένα δικό του παιχνίδι, έχοντας κυρίως στο α΄ ημίχρονο την κατοχή;

« Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο. Ξεκινήσαμε με ενέργεια, είχαμε κάποιους πολύ καλούς συνδυασμούς, αλλά αυτό που συμβαίνει και συμβαίνει , είναι αυτό που γίνεται στα τελευταία παιχνίδια.

Αυτό που είδα ήταν αδυναμία στο να σκοράρουμε, γιατί οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να μπουν στο γήπεδο και να σκοράρουν και νοιάζονται για την ομάδα. Για αυτό υπάρχει το στρες και η πίεση σε τέτοιες περιπτώσεις και αυτό έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο. Βγήκαμε έξω για να προσπαθήσουμε να κάνουμε πιο πολλές φάσεις.

Δεχτήκαμε γκολ και αυτό διπλασίασε τις προσπάθειες μας και δεχτήκαμε και άλλο γκολ. Πρέπει να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο, να έχουμε σταθερότητα και να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Αυτή τη στιγμή μπορεί να φαίνονται όλα σκοτεινά, αλλά πιστεύω στην ομάδα ότι μπορεί να καταφέρει πράγματα».

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ