Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Super League 2: Βαριές ‘καμπάνες’ σε Απόλλων Λάρισας και Ηρόδοτο

Η επίσημη σελίδα της Super League 2 κατοχύρωσε τις βαθμολογίες σε Βόρειο και Νότιο όμιλο έπειτα και από την ολοκλήρωση της πρεμιέρας. Στον Βόρειο όμιλο ο Απόλλων Λάρισας φαίνεται να βρίσκεται στην τελευταία θέση και στο -30, ενώ στον Νότιο όμιλο ουραγός αυτή την στιγμή είναι ο Ηρόδοτος με -9 βαθμούς.

Η πρώτη αγωνιστική της Super League 2 έφτασε στο τέλος της, μετά και την νίκη του Παναθηναϊκού Β’ επί του Απόλλωνα Λάρισας με 5-2 σήμερα το απόγευμα. Όπως θα διαπιστώσει κάποιος που θα δει την βαθμολογία, θα βρει την ομάδα της Θεσσαλίας στην τελευταία θέση και στο -30. Ο λόγος είναι ότι ο Απόλλων Λάρισας έχει τιμωρηθεί με ποινή εννέα (9) βαθμών από την ΕΕΑ για παραβάσεις, ενώ οι υπόλοιποι είκοσι ένα (21) βαθμοί του αφαιρέθηκαν για οφειλές σε παίχτες. Ο Απόλλων Λάρισας μπορεί να δει αυτούς τους 21 βαθμούς να επιστρέφονται πίσω, εάν φυσικά πληρώσει τις οφειλές του.

Αφαιρέσεις βαθμών όμως δεν υπήρξαν μονάχα στον Βόρειο όμιλο. Στον Νότιο, η ομάδα του Ηρόδοτου που ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 2-0 από την Καλαμάτα, ξεκινά το πρωτάθλημα με μείον εννέα (-9) βαθμούς λόγω επίσης των παραβάσεων που εντόπισε η ΕΕΑ.

Δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες:

Βόρειος Όμιλος
Νότιος Όμιλος

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ