Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ζητά την ‘απελευθέρωσή’ του από την Αλβανική Ομοσπονδία ο Ντόι

Στο φως της δημοσιότητας έχει έρθει ένα email που φέρεται να έχει στείλει ο Ανδρέας Ντόι στους υπεύθυνους λειτουργίας της u21 της Εθνικής ομάδας της Αλβανίας, μέσω του οποίου ζητάει την απελευθέρωση του από την ομοσπονδία, για να αγωνιστεί με την ‘γαλανόλευκη’!

Ο νεαρός, γεννηθείς του 2003, Ανδρέας Ντόι μας συστήθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ, όπου ο Μίτσελ τον χρησιμοποίησε ως στόπερ και πλέον παίρνει τις ευκαιρίες που του αξίζουν πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο πλευρό του πολύπειρου Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Όπως είναι λογικό οι πολύ καλές εμφανίσεις του νεαρού έχουν τραβήξει τα βλέμματα της Ελληνικής αλλά και της Αλβανικής Ανδρικής Ομοσπονδίας. Ο Ντόι έχει αγωνιστεί με της Εθνική μας στα τμήματα της Κ17 και Κ19, ωστόσο πλέον ανήκει στην Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αλβανίας καθώς αγωνίζεται στην Κ21. Πλέον ο νεαρός Αλβανός ποδοσφαιριστής, με ελληνικό διαβατήριο, φαίνεται να έχει κατασταλάξει στο ποια ομοσπονδία θέλει να συνεχίσει. Αυτό έβγαλε τουλάχιστον στο ‘φως’ της δημοσιότητας το έμπιστο Balkanweb, στο οποίο παρουσιάζει ένα email του Ντόι προς τον μάνατζερ της Κ21 της Εθνικής Αλβανίας Denis Lilo και του υπεύθυνου των εθνικών της Αλβανίας Dritan Babamusta και τους ζητάει την ‘απελευθέρωση’ του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΤΟ EMAIL:

“Αγαπητοί κύριοι 

Είμαι ο Αντρέας Ντόι και με αυτό το χαρτί θέλω να σας ενημερώσω πως επιθυμώ να παραμείνω και να συνεχίσω με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Για αυτό τον λόγο έχετε υπόψιν να κινηθούν οι διαδικασίες για την “απελευθέρωση” μου από την Αλβανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία”.

Πηγήhttps://www.balkanweb.com/ekskluzive-refuzon-shqiperine-reja-i-ofroi-nje-fanelle-kuqezi-ndaj-italise-ndoj-dua-greqine-dokumenti/

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ